Hurricanes stormade fram i Danmark

Resultatet blev dock lyckat eftersom man vann med utklassningssiffror i danska Frederiksund. I mötet med hemmalaget Oakes ingick både offensiva och defensiva träningsserier samt en något förkortad träningsmatch som Hurricanes vann med hela 29–0. – Vi uppträdde ganska nervöst, men defensivt är vi duktiga den här gången – mycket beroende på Jonas Griphs starka spel, menade George Contreras som också berömde Andrei Dragulescu, Ulf Palmbrink, Martin Andrä och Filip Sundgren i defensiven. Hurricanes fick också en kanonstart sedan Philip Jensen returnerat en 75 yards kick off med en första touchdown som resultat. Även Tim Eriksson, Pär Jönsson och Linus Nilsson svarade för touch downs medan Filip Sundgren grejade en safety för två poäng och Pär Danielsson kickade tre extra poäng. – Offensivt har vi ändå en hel del att jobba med innan seriestarten. Men det här kändes ändå som en bra start, menade Contreras. Hur bra var danskarna? – De vinner väl knappast de danska mästerskapet och var inte lika många i truppen som vi men det blev ändå en bra första match för oss, ansåg George Contreras.

×