Eric Saade har fått en hit med låten "Manboy". Foto: Scanpix

Eric Saade till Musik vid Immeln

Eric Saade toppade nyligen singellistan med sin stora hit ”Manboy”. Han upptäcktes redan som 13-åring men blev känd för den stora svenska publiken genom sin medverkan i årets melodifestival.

Därifrån känner många också igen Bröderna Rongedahl. Bägge kommer nu att uppträda vid familjefesten Musik vid Immeln som i år äger rum den 7 augusti. Arrangörerna hoppas att kommunens kultur- och fritidsavdelning ska ställa upp med ett bidrag på 30 000 kronor till evenemanget. ”Med kommunens tänkta satsning på Immeln ser vi detta som ett bra arrangemang för att marknadsföra orten” skriver Jörgen Persson från Sibbhults IF och Kjell-Inge Malm från Hjärsås/Värestorps IF i sin ansökan till kommunen.

Dagens fråga

Har du grillat igen efter efter förbudet hävdes?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×