Annons

Dyrast och billigast i nordöstra Skåne

BOSTAD En riktigt fin villa kan ligga mellan tre och fyra miljoner, men i småorterna runt Hässleholm går det att få hus för under en halv miljon.
Publicerad 4 juni 2010 • Uppdaterad 13 december 2021
Inne i artikeln finns en klickbar karta där du kan läsa om varje objekt. Karta: Google
Inne i artikeln finns en klickbar karta där du kan läsa om varje objekt. Karta: Google

En riktigt fin villa kan ligga mellan tre och fyra miljoner, men i småorterna runt Hässleholm går det att få hus för under en halv miljon. - Traditionellt har det ju varit så, att priserna är lägre i nordöstra Skåne, säger Thornberg som återgått till arbetet som mäklare efter politiken. Men han tror att priserna kommer att öka. - Ungdomar ser Hässleholm som en framtidsort, på grund av närheten till Malmö och Lund. Tidningens sammanställning över de drygt 450 hus som är till salu i nordöstra Skåne på Hemnet just nu, visar föga förvånande att det är sjö- och havsnära som kostar pengar. Kristianstad är dyrare än Hässleholm. -Skicket är naturligtvis också viktigt, säger Bo-Anders Thornberg. Genom att klicka på markörerna i kartan kan du se hur mycket husen ligger ute för, och läsa mäklarnas beskrivningar av dem.

Eva Emmelin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons