Med sin show Robins har Robin Paulsson gjort succé på tv. Den 8 februari kommer han till Hässleholm och Snacks första standupkväll för säsongen. FOTO: Mats wilhelmsson/arkiv

Robin Paulsson först ut hos Snack

– Det är få komiker som är hetare än Robin Paulsson just nu så vi är jätteglada att han vill komma till Hässleholm, säger Micke Hallqvist i Snack.
Robin Paulsson står på scenen på restaurang Farozon den 8 februari.

Det här blir tredje säsongen Snack kör standup här och man fortsätter med sitt framgångsrika koncept; några komiker från egna klubben, en eller ett par komiker från södra Sverige som är på väg upp och ett större namn.
Klara för premiärkvällen är också Ludde Samuelsson och Mats Andersson, båda flitigt förekommande på Malmös comedyscener, och Kim Johansson som driver en comedyklubb i Gislaved.

Nästa standupkväll blir den 8 mars, men vilka som framträder då vill Snack ännu inte avslöja.
– Fler datum är inte spikade, men vi jobbar för att det ska bli fyra kvällar även denna säsong, säger Micke Hallqvist.

Känner ni att ni blivit etablerade som stand up comedyklubb nu?
– Ja, det tycker jag. Självklart har vi en bit kvar till de största och mest traditionstyngda, men vi är en bra bit på väg. De två sista kvällarna under höstsäsongen var i stort sett fullsatta och vi hoppas självklart att det ska fortsätta så, säger Micke Hallqvist.

Bland komikerna har Snack också kommit att bli en aktör man talar om.
– När Hasse Brontén varit här i höstas skrev han på sin blogg att han haft en jättetrevlig kväll och att han gillade publiken. Det är klart att sådant sprider sig, som ringar på vattnet, säger Micke Hallqvist.

Biljetter till standupkvällarna bokas i förväg på restaurangen.

×