Carina Jaarnek är först ut i årets Åparkskvällar i Tyringe. Den 7 juli står hon på scenen i Åparken i Tyringe tillsammans med Sten och Ebbe Nilsson samt Göinge dragspelsgille. ARKIVBILd

Dansbandskamp
på Åparkskvällar

Alla kvällar börjar klockan 19 och Krister Wrambjers husband finns med vid alla de fyra tillfällena. Lokala välkända artister blandas med mer nationellt kända förmågor. Och mycket går i dansbandstakt.
Först ut bland artisterna är Sten och Ebbe Nilsson samt Carina Jaarnek. Den här kvällen uppträder även Göinge dragspelsgille.
Den 14 juli kommer Thorleif Torstensson (Thorleifs), Mona G Gustafsson, Ingvar Albihn och Sofia Albihn. Den 21 juli kommer Peter Jezevski sångaren från ”The Boppers” och Kenneth (Matta) Mårtensson. Den 28 juli blir det finalkväll med Wisex, Jeppez and the Cowboys och Zlippers orkester. Från Candix orkester kommer Lena Åkesson.

Dagens fråga

Har du badat vid Bjärlången?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×