Annons

Så gick snacket på damträffen

Malmö – 26 matcher på 100 dagar fram till jul.
Malmö • Publicerad 17 september 2013 • Uppdaterad 24 november 2021

– 26 matcher på 100 dagar fram till jul. Det blir tufft med Champions League.(Drotts Ulf Sivertsson om höstens utmaningar)

– Allt handlar om kortsiktiga mål och resultat för min del.(HK Malmös Magnus Andersson stannar förmodligen bara en säsong)

Annons

– Let´s Dance? Ja, varför inte?(IFK Kristianstads Ola Lindgren om sina danssteg i samband med en av vårens segrar).

– Förlusten i SM-finalen får ses som en drivkraft att fortsätta utvecklas.(Ola Lindgren igen)

– Många tror att de har koll på oss, men det har de inte. Det kommer att bli svårt för de andra lagen att möta oss, det lovar jag.(Rimbos tränare Dick Tollbring slänger ut en varning)

– Hur det fungerar att ha sina tre söner i laget? Inga problem, det är min åsikt som gäller.(Dick Tollbring igen).

– Vi bygger om från grunden för att ha ett kanonlag igen om tre-fyra år. Men jag går aldrig in på banan för att förlora.(Sävehofs Magnus Johansson både gasar och bromsar).

– Det ska bli fantastiskt kul att starta säsongen i en ny, fräsch arena.(Alingsås Mikael Franzén saknar inte Nolhagahallen).

– Fler behöver ta mer ansvar.H43:s Robert Andersson om att avlasta stjärnan Zoran Roganovic)

– Säsongen är lång men på onsdag ska vi vara på topp.(Ystads IF-tränaren Mats Engblom gör en logisk kullerbytta).

– Jag skulle tippat oss tia, men har fått lite hybris efter de två senaste träningsmatcherna.(Önnereds Christan Karlsson lockar fram skratt).

– Hur det smakar att ha fått in Magnus Jernemyr i försvaret? Det smakar stål.(Lugis Tomas Axnér är helnöjd med sitt nyförvärv)

Annons

– Vi hade bara en enda spelare som var med i alla matcherna förra säsongen. Nio fotskador tyder på att vi gjorde något fel.(Guiftränaren Kristján Andresson är självkritisk).

– Det vore skönt om vi kunde få fokusera på handboll den här säsongen.(Redberslids Johan Eklund om turbulensen i klubben förra säsongen).

– Spelarna var undervärderade förra säsongen. Vi kan dessutom absolut utvecklas och bli bättre.(Hammarbys Kalle Mattsson drömmer om nytt slutspel).

– Det är en hype i Skövde, alla pratar om handboll nu när Jonas Källman kommit hem.(Skövdes Robert Arrhenius njuter av tränarlivet).

– Vi har dessutom elitseriens bästa högernia i Christian Svensson.(Arrhenius igen. Vad tycker Zoran Roganovic?)

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons