Tyringe vann i Kungsbacka

Sport • Publicerad 25 mars 2015 • Uppdaterad 25 november 2021

Efter den första perioden var ställningen 0-0. I den andra perioden gjorde först Hanhals 1-0 men bara minuter senare kvitterade Daryl Bat. Tyringe tog sedan ledningen i matchen genom mål av Simon Hansson. I tredje perioden exploderade målfabrikationen. Tyringes målskyttar: Kim Runermark, Joel Persson, Mattias Sjöberg och Anton Hellsing. Tyringe samlade totalt 22 poäng i tabellen vilket räckte till en andraplats efter Mörrum som hade sasmma poäng men bättra målskillnad tack vare vinst på straffar (2-3) på bortaplan mot Alvesta. Mörrum behåller därmed sin division I-status. Tyringe kan med största säkerhet också kalla sig divisionI-lag tack vare sin fina poängskörd och det faktum att lag högre upp i seriesystemet flyttas upp.  Tredje matchen för kvällen, Olofström-Bäcken, slutade med hemmavinst 4-3.