Rossi Wiktorsson och blivande hockeystjärnan Emil. Foto:Stefan Sandström

Man avled efter olycka på Gröna Lund

Stockholm En man som i onsdags skadades då han föll från en plattform vid berg- och dalbanan Eclipse på nöjesparken Gröna Lund i Stockholm har avlidit

Det rapporterar Aftonbladet som skriver att mannen enligt vittnen ska ha hoppat från plattformen, som ligger på mellan tre och fyra meters höjd, efter att ha åkt i slänggungan Eclipse. Han landade då på en kvinna som skadades lindrigt.

Mannen drabbades av skallskador och har vårdats på Karolinska sjukhuset innan han avled.

– Vi har nåtts av det tragiska beskedet att den man som i onsdags klättrade över staketet och föll från plattformen till Eclipse, tyvärr har avlidit av sina skador. Det som har hänt är oerhört tragiskt och våra tankar går självklart till hans anhöriga och vänner skriver Gröna Lund i ett pressmeddelande som publicerats på nöjesparkens webbplats.

×