Annons

Kontrabasen får uppföljare

Kultur och Nöje Gunnarson hoppas upprepa sommarsuccén även nästa år.
Publicerad 27 juli 2015 • Uppdaterad 15 december 2021
Fredrik Gunnarsson tar emot premiärgästerna till Bjärnums Stadsteater.
Fredrik Gunnarsson tar emot premiärgästerna till Bjärnums Stadsteater.

Ikväll spelas den sista föreställningen av ”Kontrabasen” på Bjärnum Stadsteater. Biljetterna är slut sedan länge.Totalt har Fredrik Gunnarson spelat över 20 föreställningar.–Vi har haft cirka 80 procents beläggning totalt, skulle jag gissa. De senaste tre veckorna har det varit fullsatt, säger Fredrik Gunnarson.

Han är särskilt glad över att så många Bjärnumsbor har kommit för att se föreställningen. – Det är väldigt roligt och många har sagt till mig hur glada och stolta de är över att Bjärnum har fått en egen teater, och dessutom en stadsteater!

På måndag åker Fredrik Gunnarson till Stockholm och börjar repetera den nyskrivna pjäsen ”Tigern” som får premiär på Dramaten senare i höst. Men till nästa sommar är han tillbaka i Bjärnum igen. – Då vill jag sätta upp en ny föreställning, men inte en monolog. Det hade varit roligt att få med sig ett par andra skådespelare också, säger han.För den som missat att se ”Kontrabasen” kommer pjäsen även att spelas på Intiman på Malmö Stadsteater i januari och februari.

julvik
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons