Annons

Fotbollsturnering och musik på Ljungdala

Hässleholm För femte året arrangeras fotbollsturnering och konsert på Ljungdala på lördag.
Hässleholm • Publicerad 1 september 2015 • Uppdaterad 14 december 2021
Burim Rama och Egzon Ahmeti. Bakom dem Jimmie Rönn, Lillo Miraglia(ryggen) och Peter Persson från Hässlehem
Burim Rama och Egzon Ahmeti. Bakom dem Jimmie Rönn, Lillo Miraglia(ryggen) och Peter Persson från Hässlehem

– Allt blir lite större och bättre i år, försäkrar Burim Rama och Egzon Ahmeti från Mötesplats Ljungdala, som tillsammans med Hässlehem och många givmilda sponsorer ska se till att lördagen blir både fartfylld och njutbar.

Inbjudan har gått ut till alla på Ljungdala att vara med i fotbollsturneringen som i år är uppdelad i två divisioner. En för lag med spelare 10-13 år och en för lag med spelare från 14 år och uppåt.– Varje lag har fått anmäla tre utespelare och en målvakt och vi har i år ett tiotal lag i varje avdelning, berättar Burim Rama och berättar att fotbollsturneringen brukar vara en spännande och rolig tillställning för alla på Ljungdala. En riktig familjefest.

Annons

Vid sidan om fotbollsturneringen ska flera föreningar finnas på plats för att visa upp sig. Exempelvis ska mixade lag från de tre stora, FC, HIF och IFK, ha en uppvisningsmatch.

– Vi har fått många fina priser från flera stora sponsorer, inflikar Egzon Ahmeti.

Det blir också tid för lekar och mingel och efter turneringen blir det grillning och rapmusik för hela slanten, vid Mötesplats Ljungdala.

Tv-kändisen och rapparen Kumba, känd från tv-programmet ”Lyckliga gatan” ska uppträda, liksom rapparna Malsor och Young Star från Kristianstad.

Fotbollsturneringen startar klockan 11. Mellan 13 och 16 är det tid för mingel, lekar och aktiviteter på multisportarenan och gräsplanen bredvid. Konserten och grillningen inleds klockan 17.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons