Rökes damer går fram som rena segermaskinen

Rökedamernas hemmamatch mot Stanstad i Tyrs Hov blev rena målfesten.
När slutsignalen gick hade Filip Påhlssons tjejer också gjort tvåsiffrigt mot det gästande laget som håller till i innebandytvåans tabellmitt.

– Såg riktigt bra ut, tyckte också Röketränaren Påhlsson efter storsegern med hela 10-3.
– I vissa matcher har vi inte spelat särskilt bra men ändå haft medflyt och vunnit men idag är jag nöjd både med spelet och resultatet, förklarade Påhlsson.
Redan i den första perioden visade också laget att man tänkte behålla alla tre poängen i Tyrs Hov.

Frida Gustavsson inledde målskyttet efter 9.58 och åtta minuter senare hade laget gått fram till 4–0 via mål av Cajsa Engdahl, Ellinor Nielsen och Anna Gunnarsson.
– Skönt att få den starten på matchen och det kändes stabilt hela matchen, ansåg Röketränaren vars lag gick fram till 6–0 i andra perioden (mål av Anna Gunnarsson och Marika Bengtsson) innan gästernas släpptes in i målprotokollet. 7–2-målet för Röke gjordes sedan av Matilda Persson

– Andra perioden var väl sådär från vår sida, ansåg Filip Påhlsson som ändå fick se laget avsluta fullt godkänt i den tredje.
Frida Gustavsson, Matilda Persson och Marika Bengtsson såg till att Röke kunde ta säsongens andra tvåsiffriga seger.

Ingen fara att ni tappar motivationen när ni är så överlägsna i tabellen?
– Vi har pratat en del om att hålla fokus och idag lyckades vi med det, menade Rökecoachen som inte ville framhålla några individuella spelare den här dagen.
– Nej, det är en typisk lagseger där alla gör det bra och nu skall vi försöka fortsätta på den här vägen.

×