Foto: Torbjörn Wester

Två till sjukhus efter olycka på väg 23

Trafik En trafikolycka inträffade på fredag förmiddag på väg 23 i höjd med Loshult.

Larmet om olyckan kom vid 11.30.
Två personbilar hade krockat och en tredje bil hade skadats av delar från de andra bilarna. Två personer fick föras med ambulans till sjukhus med okända skador. Sammanlagt var fem personer inblandade i olyckan.

Under räddningsarbetet var ett körfält är avstängt i norrgående riktning mellan Osby och Älmhult och trafiken hänvisades via Loshult och mindre väg mot Älmhult  för att sedan komma ut på väg 23 igen. Strax efter klockan 12.30 öppnade vägen för normal trafik igen.

Två bilar fick bärgas från platsen.

Under torsdagen inträffade en annan olycka på väg 23, i höjd med Älmhult, där tre personer fördes till sjukhus, varav en allvarligt skadad.

 

Dagens fråga

Är du allergisk mot pollen?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×