Gamlegårdens centrum rustas upp

ABK kommer att investera under 2016 och 2017 och satsa på att rusta upp Gamlegårdens centrum.

Anledningen till att man vill göra investeringarna är att man vill, som man beskriver det, förnya centrat, förbättra tryggheten och öka intresset för Näst och Gamlegården. Bland annat kommer man att göra ett nytt innertak i olika färger, en tillgänglighetsanpassad toalett, lekytor för yngre barn, fler sittmöjligheter, mer växtlighet, digitala informationsskärmar och ny belysning. Dessa åtgärderna ska vara klara i augusti i år.

Men det ska göras mer: bland annat kommer Familjeservice få en ny lokal och livsmedelsbutiken Matstad ska expandera sin verksamhet. Man kommer också att installera ännu en uttagsautomat.

 

Dagens fråga

Har du fastat någon gång?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×