Annons

Här är artisterna till Hässleholmsfesten

HÄSSLEHOLM The Hittills. Jörgen Johansson. David Lindgren, Isa och så mängder med andra både lokala och nationella artister. Nu är detaljerna klara för årets upplaga av Hässleholmsfesten
Hässleholm • Publicerad 26 maj 2016 • Uppdaterad 24 november 2021

Den 19 augusti blir det festivalpremiär i Djupadalsparken, som i kommunens regi kommer att hägnas in och förses med tre scener.

Annons

Festligheterna inleds klockan 16 med lokala band och en halvtimme senare kliver David Lindgren, känd från årets Melodifestival, på scenen för en första barnshow med autografsignering. Senare under kvällen gör han ett andra framträdande för den mer vuxna publiken. Efter en rad uppträden kommer sedan tältscenen att vid midnatt förvandlas till ett gigantisk dansgolv med nattklubb och DJ. Krögartälten och nattklubben håller öppet till klockan två.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons