Annons

Oavgjort på nytt för HIF

Sport • Publicerad 24 juni 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Hässleholms IF har inte marginalerna på sin sida för tillfället. Efter 1–1 i helgen mot bottenlaget BW 90 blev det samma siffror borta mot Asarum.

– Bollen studsar inte vår väg för tillfället, säger Olofsson.

Annons

Vars HIF tog ledningen med 1–0 fem minuter före paus. Efter ett inlägg från Liridon Ahmeti fick Mattias Andersson ett skottläge men fick snedträff.

– Men Emil Szymanski dök upp och rakade in bollen. Ett riktigt fint fotbollsmål som föregicks av 20-25 passningar i rad, säger Dan Olofsson.

De grönvita inledde den andra halvleken strålande då hemmalaget knappt fick låna bollen. Asarum bytte sedan taktik och började slå långt mot sina toppforwards. Vilket var lyckat då Blekingelaget kunde kvittera i den 90:e minuten. Men det kunde blivit trots det blivit en HIF-seger då Anton Persson hade ett skott i stolpen i den andra övertidsminuten.

– Är besviken efter den sena kvitteringen. Men jag tycker vi svarade för en bra arbetsinsats. Bollen studsar tyvärr inte vår väg för tillfället så det är bara att hoppas att flytet kommer tillbaka.

– Tyckte det centrala mittfältet med Anton Persson och Joel Svensson fungerade bra, säger Dan Olofsson vars HIF avslutar vårsäsongen med att möta Torn hemma på tisdag.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons