Annons

Tredje våldtäkt anmäld på Bråvalla

Norrköping Polisen fick under natten till lördagen in ytterligare en anmälan om en våldtäkt på Bråvalla, skriver Norrköpings tidningar. Det är den tredje som anmäls under den pågående festivalen i Norrköping.
Publicerad 2 juli 2016 • Uppdaterad 24 november 2021

På torsdag kväll anmälde en kvinna i 20-årsåldern att hon hade blivit våldtagen under Zara Larssons konsert. Polisen fick därefter in ytterligare en anmälan om våldtäkt i samband med Tenacious D:s spelning på fredag kväll. Vid klockan 00.47 på lördagen inkom en tredje anmälan. Enligt Norrköpings tidningar har kvinnan blivit våldtagen i samband med ett toalettbesök.

En 25-årig man greps på fredag kväll misstänkt för våldtäkten under Tenacious D:s konsert. Mannen frigavs under lördag morgon. Han uppges även ut ha onanerat framför scenen vid konserten.

SKD
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons