Annons

Sista allsången

immeln Ikväll är det sista kvällen med Allsång vid Immeln, som har anordnats av Hjärsås Värestorp IF under sommaren. Kjell-Inge Malm hoppas på mycket folk.
Östra Göinge • Publicerad 27 juli 2016 • Uppdaterad 14 december 2021
Här är hela gänget från förra kvällen samlade uppe på scen. Foto: Ylva Malm-Ekvall
Här är hela gänget från förra kvällen samlade uppe på scen. Foto: Ylva Malm-Ekvall

Första allsångskvällen för sommaren, så regnade det och kom runt 100 personer. Andra kvällen kom det 500 och man märkte tydlig skillnad. Ikväll är det sista gången, och Kjell-Inge Malm hoppas på att runt 800-1000 personer ska komma ner till Immeln och sjunga allsång med dem.

Annons

Kvällens gästartister är Lasse, Emil, Zara och Ängla Sigfridsson. Pälle Fridlund med söner är husband och Jessica Persson som karaktären Gulli, leder allsången. Allsångshäfte finns till salu, och Kjell-Inge Malm berättar att bland de som köper häften, lottas det ut en vinnare på 1 000 kronor. Det finns även chans på att vinna presentkort och rabattkuponger. Annars är det servering av grillad korv, våfflor och kaffe som vanligt, berättar Kjell-Inge Malm.

Cajsa Bengtsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons