Annons

Skolträff i Matteröd

Personligt Skolträff har hållits den 4 juni i Matteröd, för elever födda 1941-1956.
Personligt • Publicerad 23 augusti 2016 • Uppdaterad 13 december 2021
Skolträff i Matteröd för elever födda 1941-1956.
Skolträff i Matteröd för elever födda 1941-1956.

Skolträff har hållits den 4 juni i Matteröd, för elever födda 1941-1956. På eftermiddagen samlades eleverna i Matteröds flrsamlingshem, som förr var skola, för årskurs 5-6, där det fikades och pratades gamla minnen.

Efter ett par timmar med mycket skratt och minnen styrdes färden mot Deleberga och Svens lada, där alla samlades för en välkomstdrink.

Annons

Lite senare bjöds det på viltbuffé och stämningen var mycket uppsluppen. Efter maten spelade Tomas Olsson upp till dans med låtar som väckte minnen från förr. Litet senare blev det kaffe och tårta och dansen fortsatte till Tomas härliga musik.

Tacktal hölls av Lisbeth Persson och Solveig Wennerholm. Kvällen gick fort och det togs farväl och många hoppades på återseende. Arrangörer till träffen var Kerstin Nilsson, Lilian Månsson, elsie Samuelsson och Marian Mårtensson.

Anna Persdotter
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons