Suddenseger för Tyringe i premiären

Sport • Publicerad 17 september 2016 • Uppdaterad 13 december 2021
”Nya” Tyringe fick två poäng med sig från Halmstad Arena sedan Simon Stark gjort 4-3 i sudden death. Foto: Jörgen Johansson

Inför premiären hade Rahm frågetecken för Alberts Ilisko som stukade foten tidigare i veckan men Ilisko fanns med på isen där han utgjorde backpar med Ludvig Jardeskog. Även forwarden Dennis Santesson, som varit sjuk, spelade.

Den första perioden slutade mållös men innehöll sju utvisningar (fyra tvåminutare för hemmalaget och tre för gästande Tyringe).

Det dröjde bara två minuter innan Tyringe fick nästa powerplay-läge. Och nu var det Tobias Dyk som höll sig framme och gav gästerna ledningen efter assist från Oliver Hofbauer och Kalle Hult.

12,59 in i tredje perioden kvitterade Kevin Karlsson för Tyringe och såg till att matchen gick till förlängning.