Annons

Het säsong utlovas i Bonde söker fru

Kultur och Nöje Två kvinnliga hästbönder, en 21-årig får- och grisbonde och så en får- och skogsbonde som är svärfar till en av förra årets deltagare – nu är det klart vilka bönder tv-tittarna får följa i jakten på kärlek i Bonde söker fru.
Publicerad 28 september 2016 • Uppdaterad 13 december 2021
Linda Lindorff (i mitten) med de fyra vi får följa i årets Bonde söker fru: Jennifer Erlandsson, Erik Bäckman, Sigrid Bergåkra och Per Sundin. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Linda Lindorff (i mitten) med de fyra vi får följa i årets Bonde söker fru: Jennifer Erlandsson, Erik Bäckman, Sigrid Bergåkra och Per Sundin. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

I onsdagens premiäravsnitt av Bonde söker fru fick vi se hur programledaren Linda Lindorff åkte runt till årets bönder för att lämna över kärleksbreven tittarna skickat in.

Vi fick även veta vilka fyra bönder programmet kommer att följa: hästbönderna Jennifer Erlandsson och Sigrid Bergåkra från Slöinge i Halland respektive Söromåsen i Hälsingland, får- och skogsbonden Per Sundin från Västanede i Jämtland samt får- och grisbonden Erik Bäckman från Dannäs i Småland.

Annons

Per Sundin skymtade förbi redan förra året, då hans dotter Hanna fann kärleken i bonden Stefan, som var en av fjolårets deltagare.

Linda Lindorff, som precis som vanligt leder programmet, avslöjar på sin blogg på TV4 att det kommer att hetta till ordentligt.

– Ja, det är en sexig säsong men var inte rädda, vi har inte nattkameror och som vanligt är sex verkligen inte nåt vi fokuserar på i det här programmet MEN kärlek och sex hör ofta ihop och när det får konsekvenser så pratar vi givetvis om det, skriver hon på sin blogg.

Tidigare år har vi endast fått följa fyra utvalda bönder – från de första speeddejterna på Sundbyholms slott till att fyra potentiella kärlekar flyttar in på böndernas gårdar. I år kan publiken även följa hur det går med kärleken för de andra bönderna, fast då i TV4 Play.

Bonde söker fru sänds på onsdagar i TV4 hela hösten.

Fakta:

Fakta: Bonde söker fru

Höstens säsong är den elfte i ordningen. Nytt för i år är att publiken inte bara får följa fyra utvalda bönder i tv-rutan. Hur det går för de andra fem, tvillingarna Erik och Oscar Dieden, köttbönder från Katrineholm, Andreas Sjöberg, mjölkbonde från Ydre, Joakim Torstensson, skogsbonde från Ullared och Nils Oredsson, kan man följa via TV4 Play.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons