Annons

Glimma hade målkalas

Sport Glimma var ofina nog att köra över Diö i träningsmatchen i Trollarinken.
Sport • Publicerad 30 september 2016 • Uppdaterad 24 november 2021

Glimma var ofina nog att köra över Diö i träningsmatchen i Trollarinken.

Efter knappt nio minuter var ställningen redan 3–0 och slutsiffrorna skrevs först till 14–2, periodsiffror 6–1, 5–1, 3–0.

Annons

– Bra att vi gör mål och även spelet är jag nöjd med den här gången, ansåg Glimmacoachen Martin Nilsson.

I Glimmamålate stod för kvällen Osbys A-lagskeeper Hampus Evaldsson och det hade sina förklaringar.

– Olof Brandting är sjuk och Hampus Silfverberg Edh kommer inte att spela med oss i vinter, berättade Nilsson som hoppas på ett fortsätt samarbete med Osby IK under vintern.

– Vi måste hur som helst ha två målvakter när serien drar igång och vidare jagar vi ett par backar eftersom vi bara har sex på denna position just ju.

På forwardssidan ser det istället desto bredare ut och kvällens succékedja var den med André Folkestad som center mellan Kevin Andersson och Niklas Lindqvist. Folkestad gjorde fyra mål och svarade dessutom för en assist och både Lindqvist och Andersson hittade också målet.

Övriga målskyttar för Glimma var Anton Wedderien 3, Victor Nilsson, Sammy Omari, Felix Brennborn, Oscar Alricsson och Fabian Rietz.

Glimma genrep inför seriestarten på lördag när man möter Ronneby IK i Kallinge.

Tomas Gustavsson

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons