Annons

Minnesord efter trafikrösten

Personligt Minnesord efter Uffe Lindström.
Personligt • Publicerad 4 januari 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Som tidigare meddelats har Uffe Lindström avlidit i en ålder av 68 år.

Jag hade önskat att jag hade haft koll på när Uffe Lindström, Radio Malmöhus, gick i pension så att jag hade kunnat tacka honom för hans insatser i kanalen och värdet av att ha haft tillgång till denna behagliga röst genom åren.

Annons

Men jag förvillades väl av att rösten lite till och från ändå hördes, vilket jag verkligen uppskattade. Vad är det man säger – “rätt man på rätt plats”?

Jag tror, om minnet inte sviker mig alldeles, så har jag nog vid några enstaka telefonsamtal sagt några berömmande ord till honom.

Så plötsligt, som döden kan vara ibland, så är det hela över och det är för sent att tacka och säga de där berömmande orden som man så gärna skulle vilja säga.

Nåväl; så vill jag ändå ha sagt dem här med dessa rader.

Jag vill tacka Ulf för vad han betydde för mig i radion och för att det som hans trygga röst delgav oss i form av trafikinformation.

Rösten som jag bär med mig vidare kommer för alltid att finnas där.

Ann-Magreth Albin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons