Annons

Nyårsfest på Rönnebacken

Osby Ett par dagar innan den alldeles riktiga nyårsaftonen passade man på att fira in det nya året på Rönnebacken i Osby.
Osby • Publicerad 16 januari 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Ett par dagar innan den alldeles riktiga nyårsaftonen passade man på att fira in det nya året på Rönnebacken i Osby.

Dagen innan festen fixade alla i personalen håret, målade naglarna och valde festliga kläder till evenemanget. De fick även byta turer eller jobba extra så att det hela tiden skulle finnas tillräckligt med personal.

Annons

Det var dukat för omkring 100 personer och ungefär 90 personer kom. Bland annat kom sex stycken vård- och omsorgspolitiker.

Vid själva dansen serverades det snacks och bubbel som kökspersonalen ordnade. På festen bjöds det även på livemusik framförd av Mats Heliosson. Det var till och med några boende som var med och spelade instrument och sjöng.

Personalen meddelar att det var en väldigt lyckad kväll, fylld med mycket dans och skratt bland alla boende, anhöriga och personal. Rönnebacken finns nu även representerad på Facebook under namnet: Rönnebacken Äldreboende.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons