Annons

Han bidrog till att vässa partiet

Personligt Minnesord efter Karl-Gustav Boo.
Personligt • Publicerad 6 februari 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Karl-Gustav Boo blev 62 år gammal. PRIVAT BILD
Karl-Gustav Boo blev 62 år gammal. PRIVAT BILD

Som tidigare meddelats har Karl-Gustav Boo, Hässleholm, avlidit i en ålder av 62 år.

Kalle företrädde Liberalerna i Hässleholm i flera uppdrag: i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen samt fritidsnämnden. I vår förening har han också fram till sin bortgång varit vice ordförande.

Annons

Vi som kommit att arbeta nära Kalle i det politiska arbetet har haft stor glädje av hans stora engagemang för att utveckla Hässleholm och förvalta förtroendet från våra väljare.

Kalle var i alla avseende en lojalt arbetsam person och var en av de som företrädde oss i budgetförhandlingarna under hösten med Alliansen. Våra samarbetspartners uppskattade att möta en person som med eftertänksamhet landade i mycket konkreta ideologiska förslag.

Kalle var en nyckelspelare hos oss och vi är tacksamma för att vi har fått ta del av hans klokskap, kompetens och för att han har bidragit till att vässa oss som ett liberalt parti.

Vi kommer sakna Kalle som vän och kollega, han lämnar ett stort tomrum efter sig!

Styrelsen för Liberalerna i Hässleholm, gm Marianne Littke, ordförande
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons