Annons

Ray ut – Palmroos in

Sport Forwarden Kevin Ray har lämnat Osbytruppen.
Sport • Publicerad 15 februari 2017 • Uppdaterad 30 november 2021

Forwarden Kevin Ray har lämnat Osbytruppen. Men å andra sidan finns målvakten Jani Palmroos på bänken när laget möter Jonstorp i Tigerdome.

– Ray ville gärna visa upp sig även i Hockeyettan och har fått chansen i Nacka och vi fann ingen anledning att hålla kvar honom, förklarar Osby IK:s sportchef Ted Holmgren om amerikanen som hann med 27 poäng (13+14) i tvåan den här säsongen.

Annons

Eftersom målvakten Hampus Evaldsson har spelat färdigt för i vår och nu istället väntar på operation för sin skadade höft valde Holmgren att plocka in Jani Palmroos från Glimma.

– En säkerhetsgrej om det skulle hända Victor Bergelin något under resterande matcher, säger sportchefen.

Osby, som har fyra matcher kvar av vårserien, har nu lagt siktet på andra platsen i tabellen efter bortflugna och redan play off-klara Kalmar HC.

– Vi har ju både Olofström och Jonstorp kvar att möta så mycket ligger förstås i våra egna händer, förklarar Osbytränaren Pär ”Chippen” Persson vars lag slog Åstorp senast.

– Vi kommer knappast att ha med skadade backen Pelle Krämer i Jonstorp och dessutom har vi lite andra frågetecken i truppen på grund av sjukdomar.

Tomas Gustavsson

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons