Annons

Elev sparkades i skrevet

KNISLINGE En anmälan om att en elev blivit utsatt för diskriminering på Snapphaneskolan har upprättats sedan en pojke blivit sparkade i skrevet av en klasskompis.
Östra Göinge • Publicerad 22 februari 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

En anmälan om att en elev blivit utsatt för diskriminering på Snapphaneskolan har upprättats sedan en pojke blivit sparkade i skrevet av en klasskompis.

Upprinnelsen till bråket var att de två pojkarna först puttade fart på varandra ner för en snöklädd backe. Den ena pojken sa sedan till sin klasskamrat att sluta, men han lydde inte den uppmaningen och istället började pojkarna att slåss.

Annons

Två vuxna gick emellan pojkarna, men trots det kunde den ena pojken sparka den andra pojken mellan benen. Han fick mycket ont och hans pappa var tvungen att hämta honom för att åka till vårdcentralen för undersökning.

Efter incidenten har skolan utrett vad som hänt och haft samtal med de inblandade enligt likabehandlingsplanen. Snapphaneskolans rektor Jennie Mårtensson har även gjort en orosanmälan efter händelsen.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons