Annons

Rahm tränar Tyringe även nästa säsong?

Sport Mycket talar för att det blir en femte säsong för Magnus Rahm som huvudtränare i Tyringe SOS.
Sport • Publicerad 1 mars 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Ordförande Peter Ronner meddelade på lördagen att han och styrelsen avgår.
Foto: NILS JÖNSSON/ARKIV
Ordförande Peter Ronner meddelade på lördagen att han och styrelsen avgår. Foto: NILS JÖNSSON/ARKIV

Mycket talar för att det blir en femte säsong för Magnus Rahm som huvudtränare i Tyringe SOS.

Något beslut har inte tagits men vill inte Tyringe eller Rahm annorlunda kommer det gällande ett plus ett-kontraktet att löpa på.

Annons

– Jag tycker att Magnus Rahm gjorde ett jättebra arbete under säsongen men det lär dröja någon vecka ytterligare innan tränarfrågan är klar, menar Tyringeordföranden Peter Ronner.

– Däremot var Rahms arbetsbelastning även som sportchef stundtals i tuffaste laget och där håller vi på att titta över hur vi skall jobba framöver för att kanske få en mer optimal lösning.

Tyringeordföranden, som ersatte Christian Hallberg på denna post under förra sommaren, är annars mycket nöjd med att klubben grejade kontraktet med Hockeyettan utan större problem.

– Säsongen var ju upp och ner men vi avslutade till exempel starkt och med tanke på förutsättningarna gjorde det unga laget det riktigt stabilt och bra, förklarar Tyringeordföranden.

Publikmässigt hamnade ni på 13 592 åskådare under 17 matcher i Tyrs Hov vilket gjorde snittet 800?

– Det får vi vara nöjda med och hade vi vunnit en del matcher ytterligare eller spelat play off hade vi säkert höjt den siffran ytterligare, menar Peter Ronner.

Och hur ser ekonomin ut?

– Den har sett bra ut och hållit sig inom ramarna så där är vi också nöjda, anser Tyringeordföranden.

Tomas Gustavsson

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons