Annons

Våga tala om höjd skatt

krönika Om en knapp månad är det dags för Socialdemokraternas 39:e ordinarie kongress, och om många medlemmar och media får bestämma blir frågan om vinster i välfärden den dominerande frågan.
Opinion • Publicerad 14 mars 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Om en knapp månad är det dags för Socialdemokraternas 39:e ordinarie kongress, och om många medlemmar och media får bestämma blir frågan om vinster i välfärden den dominerande frågan. Om partistyrelsen får som den vill kommer debatten och besluten även att handla en hel del om trygghet i vid bemärkelse.

Annons

Många arbetssökande saknar i dag utbildning eller relevant utbildning, och till det kommer att Sverige under senare tid tagit emot i storleksordningen ett nytt Helsingborg från krigets Syrien och andra oroshärdar. Alla dessa kommer att kunna bidra till att utveckla Sverige, men det förutsätter att de får en chans att förbereda sig för arbetslivets krav.

Lars Stjernkvist, f d partisekreterare (S)
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons