Annons

Begärs häktad för våldtäkt mot barn

STOBY Ska ha skett i ett skogsområde i Stoby
Hässleholm • Publicerad 24 mars 2017 • Uppdaterad 15 december 2021
På den här platsen, utanför Stoby våldtog den 27-årige mannen den 14 åriga flickan i mars. Nu döms han till två års fängelse och skadestånd på 115 000.                                Robert Rolf/Arkiv
På den här platsen, utanför Stoby våldtog den 27-årige mannen den 14 åriga flickan i mars. Nu döms han till två års fängelse och skadestånd på 115 000. Robert Rolf/Arkiv

Åklagare Malin Paulsson är mycket förtegen om händelsen men våldtäkten ska ha skett i ett skogsparti i Stoby i tisdags.

Ett stort område spärrades av och poliser sökte under flera timmar efter bevis som kunde säkras. Enligt åklagaren ska det inte handla om en överfallsvåldtäkt och inte heller om ett mindre barn. Barnet har inte heller några fysiska skador efter händelsen och behöver inte sjukhusvård. Om gärningsmannen är bekant med offret går det inte heller att få uppgifter om. Många av familjerna som bor i närheten av det under lång tid avspärrade området uttryckte stor oro för vad som kunde ha skett. Både åklagare och polis säger att det inte finns någon anledning till oro.

Mannen ställs inför häktningsdomaren i Hässleholm under fredagen. Han greps och anhölls i onsdags morse och är bosatt i Hässleholm.

Maja Ögren AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons