Annons

Mustasch avslutar Hässleholmsfesten

HÄSSLEHOLM Samtliga artister klara
Hässleholm • Publicerad 24 mars 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Mustasch med frontfiguren Ralf Gyllenhammar intar stora scenen i Djupadalsparken under Hässleholmsfesten.
Foto: TT/ARKIV
Mustasch med frontfiguren Ralf Gyllenhammar intar stora scenen i Djupadalsparken under Hässleholmsfesten. Foto: TT/ARKIV

Efter att Viktor Johansson deklarerat att han anordnar Hässleholmsfesten i egen regi har det gått snabbt med bandbokandet. Först var det Robin Stjernberg och Ace Wilder som presenterades, och under fredagen avslöjades även festen headliner.

– Det blir Mustasch med Ralf Gyllenhammar som avslutar på stora scenen. Med det hoppas jag att vi har någonting som passar alla. Jag har försökt göra så mycket jag kan med den budget vi har, säger Viktor Johansson.

Annons

Han berättade också att Daniel Lemma med band och Calle Kristiansson med band kommer att spela under kvällen.

– De kommer att hålla till på Krögarscenen där det blir lite mjukare musik. Sen så har vi våra lokala band som också spelar. Personligen är jag mycket nöjd med vad vi har fått ihop. Här är en bra bredd, säger Viktor Johansson.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons