Annons

80-talssuccén blir rockig krogshow

Kultur och Nöje Förra våren gjorde musikalen Rock of Ages succé på Kristianstad teater. Nu fortsätter Emil Sigfridsson med 80-talsrock, med krogshowen Ages of Rock.
Publicerad 13 april 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Redan medan Rock of Ages spelades för fulla salonger väcktes tankar om att det vore kul att göra något slags uppföljning. Nu skippar Emil Sigfridsson handlingen och lägger istället allt fokus på 80-talsrocken i en krogshow på Södra Kasern i Kristianstad.

Bandet från Rock of Ages är med även i krogshowen, liksom Fredrik Henriksson, som gjorde succé i rollen som Lonny.

Annons

– Han kommer att fungera som ett slags presentatör. Vi ska också ha tre solister, som vi ännu inte castat, och några dansare, berättar Emil Sigfridsson, som gärna arbetar igen med Mattias Olofsson, Bjärnumsartisten som hyllades för sin insats som Drew i Rock of Ages, om han har möjlighet att medverka.

För publiken blir det en helkväll, där även mat och efterfest med dj ingår i biljettpriset, och tanken är att den ska känna sig som den är på en rockklubb.

Fyra föreställningar är inplanerade i nuläget, den 1-2 samt den 8-9 december.

– Vi börjar där för vi vet ju inte alls hur det här tas emot. Men finns intresset kan det bli fler föreställningar, säger Emil Sigfridsson.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons