Annons

Filipovic aktuell för IFK

Sport HIF:s förre skyttekung lämnar Ljungskile efter fem månader.
Sport • Publicerad 9 maj 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Blir den notoriske målskytten Tommy Filipovic svaret på IFK Hässleholms måltorka? Den 22-årige Perstorpskillen bekräftar att han kommer att gå till en klubb i tvåan.  Foto: JÖRGEN JOHANSSON
Blir den notoriske målskytten Tommy Filipovic svaret på IFK Hässleholms måltorka? Den 22-årige Perstorpskillen bekräftar att han kommer att gå till en klubb i tvåan. Foto: JÖRGEN JOHANSSON

I fjol gjorde Tommy Filipovic 21 mål för Hässleholms IF under sin första säsong i division två och delade andraplatsen i skytteligan. Det blev dock ingen fortsättning i HIF utan Perstorpskillen fortsatte istället karriären i Ljungskile SK.

Men sejouren på västkusten varade bara i fem månader. Den gångna helgen bröt LSK och Filipovic kontraktet i samförstånd.

Annons

I den matchen fanns Omar Jagne i startelvan för första gången. Jagne värvades från Dalkurd i Superettan och blev sist in i LSK-truppen innan övergångsfönstret slog igen den 31 mars.

Eftersom övergångsfönstret är stängt måste Filipovic återgå till att vara amatör för att kunna byta klubb vid den här tidpunkten på säsongen.

Enligt vad Norra Skåne erfar kan IFK Hässleholm vara aktuell som ny klubb-adress.

Annons

Är det IFK Hässleholm som du förhandlar med?

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons