Stoppade bil med drogpåverkade ungdomar

OSBY Grova olovliga körningar, rattfylleri och narkotikabrott. När polisen på onsdagskvällen gjorde en insats i Osby upptäcktes en rad drogrelaterade brott bland ungdomar i 18-20-årsåldern.

Lokalpolisområde Ljungby var under några kvällstimmar på onsdagen i Osby. Polisen konstaterar att resultatet polisiärt blev bra, men ur ett samhällsperspektiv var det nedslående att summera kvällen enligt följande:
Två grova olovliga körningar, två rattfylleri under påverkan av narkotika, fem ringa narkotikabrott (eget bruk), tre innehav av narkotikapreparat, en husrannsakan där 100 gram cannabis påträffades samt en personbil tagen i beslag.
Polisen stoppade vid 20-tiden på kvällen en bil med sex ungdomar födda mellan 1997 och 1999 på Tryckerigatan i Osby. Ungdomarna visade tecken på att vara drogpåverkade och togs in misstänkta för narkotikabrott samt olovlig körning. En personbil togs i beslag.
En husrannsakan på en adress i Osby genomfördes också och då hittades 100 gram cannabis.
De misstänkta personerna har släppts efter förhör, men misstankarna kvarstår.

Dagens fråga

Tycker du att det är bra att Systembolaget lämnar Gallerian och flyttar till Ica Kvantum?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar