Annons

Orderinvest på frammarsch

Östra Göinge • Publicerad 14 juni 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Patrik Salomonsson, vd på Orderinvest, är positiv när han pratar om företagets senaste satsningar.

– Vi har jobbat hårt med att ändra strategi och målsättningen har varit att vi ska positionera oss. Konkurrensen ökar och det händer saker i branschen, mycket som har med e-handeln att göra, säger Salomonsson.

Annons

Han berättar att Orderinvest vill positionera sig som en leverantör som har mer än ”bara” själva produkterna.

– Vi har vår expertis och vi har hittat sätt att få ut vår expertis. Vi har satt en strategi och lyckats med vår positionering, säger han.

Orderinvest inriktar sig på inredning till skola, kontor och verkstad. Företaget har sitt skandinaviska centrallager i Knislinge, men finns numera även i Malmö, Göteborg och Karlshamn.

– Vi har haft väldigt bra tillväxt och växt organiskt. Nästa steg är att växa genom förvärv, som vi gjort nu, och det är spännande.

Salomonsson poängterar att Orderinvest köper varumärket och inte bolaget.

– Nu får vi ett ben i Stockholm också. Jonson har expertis som blir nyttig för oss och de får ett mycket bredare sortiment. Totalt sett blir det ett mycket kompetent team. Tanken med förvärvet är ju att ett plus ett ska bli tre.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons