Nattsvart i IFK Hässleholm

Sport Det vill sig inte för IFK Hässleholm
Sport • Publicerad 17 juni 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Ett deppigt IFK Hässleholm lämnar Österås B-plan efter ännu en förlust. FOTO: STEFAN SANDSTRÖM

– Vi kan betydligt bättre, säger en dyster IFK-tränare Daniel Nilsson efter matchen.

Berga var i ledning med 2–0 efter den första halvleken. Två mål som kom på fasta situationer där inte IFK-förvaret var på tå.

1–0 kom när Filip Stenmark slog en frispark som Niklas Rydasp nickade i mål. Samma spelare gjorde även 2–0 då tre IFK-förvarare inte kunde få bort en hörna slagen av Marcus Mårtensson.

En kvart in på den andra halvleken reducerade Karim Al-Asi till 1-2. Gustaf Lindroth skarvade fram en boll till Al-Asi som fri med målvakten inte gjorde något misstag.

IFK tryckte sedan på men ett ramstarkt Bergaförsvar kunde hålla undan till seger.

Det vill sig inte för IFK Hässleholm i årets seriespel. Femte raka förlusten kom hemma mot Berga som vann med 2–1.