IFK Kristianstad värvar från Bundesliga

Sport Regerande svenska mästarna IFK Kristianstad har gjort klart med mittnian Helge Freiman som närmast kommer från Bundesligaklubben GWD Minden.

Mittnian Helge Freiman med förflutet i bland annat IFK Tumba och Guif har varit aktuell för IFK Kristianstad under en tid, och nu är det klart att han lämnar GWD Minden i tyska Bundesliga för spel med de svenska mästarna. 25-årige Helge Freiman blev 2014 utsedd till ”Årets komet” och han har även hunnit med 18 a-landskamper.

– Vi får hit en riktigt bra tvåvägs spelare med bra driv och härlig blick. Med tanke på att han känner till oss och vi honom, hoppas vi att startsträckan blir kort. Det ska bli riktigt kul att se honom hos oss kommande säsonger, avslutar Jesper Larsson, sportchef IFK Kristianstad, i ett pressmeddelande.

Helge Freimans kontrakt med IFK Kristianstad är skrivet på två år.

Dagens fråga

Brukar du plocka jordgubbar?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×