Inställda tåg och förseningar hela onsdagsdygnet

Det är stora förseningar och inställda tåg i trafiken mellan Lund och Malmö. Enligt Trafikverket kommer tågtrafiken mellan Lund och Malmö att stängas av helt mellan 23.00 och 05.00.

Resenärer hänvisas till övriga tåg eller ersättningstrafik. Orsaken är ett växelfel som gör att bara det ena spåret går att trafikera mellan Arlöv och Åkarp.

Mellan 23.00-05.00 blir det helt stopp i tågtrafiken mellan Lund och Malmö då en trasig växel ska lagas.

Pågatågen mellan Trelleborg-Helsingborg kör på annan bana och stannar inte i Burlöv, Åkarp, Lund C och Lund Gunnesbo. Regionbussar nr 130 mellan Malmö och Lund stannar dock både i Burlöv och Åkarp. Från Gunnesbo hänvisas resenärer till stadsbuss nr 4 mot Lund C.

Vissa Öresundståg som kör under rusningstid ställs in på sträckorna Helsingborg-Malmö och Älmhult/Hässleholm-Malmö.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas: Alvesta, Bräkne-Hoby, Burlöv, Bromölla, Karlskrona, Kristianstad, Diö, Dösjebro, Eslöv, Emmaboda, Fjälkinge, Glumslöv, Gemla, Helsingborg, Ramlösa, Hyllie, Hjärup, Hässleholm, Hästveda, Hovmantorp, Häljarp, Höör, Kalmar, Kävlinge, Karlshamn, Killeberg, Landskrona, Lessebo, Lund, Malmö, Marsvinsholm, Mörrum, Nybro, Osby, Oxie, Ronneby, Rydsgård, Rydebäck, Smedby, Svedala, Stehag, Skurup, Stångby, Svarte, Sölvesborg, Sösdala, Trekanten, Trelleborg, Triangeln, Tjörnarp, V. Ingelstad, Vislanda, Växjö, Vinslöv, Ystad, Åkarp, Älmhult, Örtofta, Ö. Grevie, Önnestad, Örsjö och Östervärn.

Dagens fråga

Tänker du på att vara sparsam med vattnet?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×