Psykiatrin utan ansvar
n Jag blev inlagd på en allmänpsykiatrisk slutenvårdsavdelning den 12/5 2017 efter att ha försökt ta mitt liv!
Måndagen den 15/5 då jag träffade den ansvarige avdelningsläkaren som bestämde utskrivning den 22/5 (10 dagar).
När jag träffade den ansvarige läkaren på utskrivningsdagen den 22/5 så uttryckte jag starkt att jag hade planer på att ta mitt liv.
Jag blev totalt nonchalerad och blev hemskickad mot min vilja. Detta kunde lett till att jag lyckats ta mitt liv. Jag åkte hem, hann vara hemma i cirka tre timmar, sen försökte jag återigen att ta mitt liv.
Det blev ambulans med blåljus och efter att jag blivit undersökt på ”vanliga”akuten, blev jag skickad till psykakuten och blev inlagd igen fast på annan avdelning.
Det är inte första gången som han och andra läkare skrivit ut mig mot min vilja och säkerhet. Sjuksköterskor har skrivit anteckningar att dom avråder starkt att jag inte var mogen för att bli utskriven.
Men läkarna lyssnar inte på dom som känner patienten bäst, och dom tar inte till sig av det som står i journalen!
Det är för jävligt och skrämmande att det får gå till så här inom psykvården!
Psykiatrin är till för att hjälpa patienterna inte stjälpa dom! Det hade varit i min ansvarige läkares händer om jag lyckats ta mitt liv!
Det är skrämmande att Psykiatrin inte kommit längre än den har, vi lever på 2000-talet inte på 1950-talet!
Detta gör mig arg och Ledsen!
Rivningsraseriet i Hässleholm
n Våra politiker var i Visby, tänk så många uttjänta hus de måste sett, hus från 1200-talet och framåt. De nyaste från 1800-talet. Tänk vad de kunnat riva om de fått chansen. Undrar om de såg det vackra i de gamla husen?
Konstigt att Visby blivit valt till Sveriges vackraste stad och Hässleholm till den fulaste. Nu river vi några vackra hus till och naturligtvis skall Jakob Karlsson få köpa tomten för en miljon fast det finns andra som vill betala 3 miljoner. Han fick ju på T4 för 1 miljon fast det kostade skattebetalarna minst 3 miljoner att flytta paviljongen. Så många lägenheter det byggts där sen. Eller? Det var ju så bråttom med köpet och flytten. Har någon politiker ifrågasatt hur hans hyresgäster upplever honom? Hur handskas våra politiker med våra pengar tre mille på T4, tre mille för att stänga in sitt dåliga samvete i stadshuset och hur många mille för att bygga om centrum som ingen ville ha ombyggt, hur mycket för olika ritningar till ombyggnad med mera.
Är det någon som undrar varför de har det sämsta förtroendet i hela Sverige?
Har andligheten ökat i SD?
n Man blir alltid överraskad när SD kommer med insändare som nästan låter som predikningar. Om Svenska kyrkans bevarade, om klassisk kristendom. Det enda kristna som undertecknad hört i SD är, man måste vara medlem i Svenska kyrkan för att kunna kandidera till kyrkovalet.
Man brukar ju säga sent skall syndaren vakna. Kanske efter alla avhopp och uteslutningar känner många SD-företrädare sig manade att närma sej kyrkan.
Men förmodligen gäller det nog som vanligt att skaffa sej välbetalda uppdrag Inom politiken, där är nog andligheten som störst.

Dagens fråga

Har du badat vid Bjärlången?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×