Lotta Engberg, Musik vid Immeln.
Musik vid Immeln, Lotta Engberg.
Lotta Engberg, Musik vid Immeln.
Lotta Engberg, Musik vid Immeln.
Alma var vid Immeln med farfar Jan och farmor Yvonne från Dalby.
Daniel Nilsson med sonen Erik och dottern Emila samt barnens kusin Folke ("eller så kan du kalla mig Zlatan") under Musik vid Immeln.
Per-Åke Isaksson med barnbarnet Frans i famnen under Musik vid Immeln.
Redline underhöll när det var Musik vid Immeln.
Lotta Engberg, Musik vid Immeln.
Lotta Engberg, Musik vid Immeln.

Lotta bjöd på show vid Immeln

IMMELN Betydligt färre besökare än vad arrangörerna hade hoppats på. Men de som var där trivdes när artisterna – med Lotta Engberg som det stora affischnamnet – bjöd på underhållning vid Immeln.

Efter dundersuccén för ett par år sedan (2 800 besökare när Hasse Andersson och Sanna Nielsen kom till Immeln) har vädrets makter inte alls varit på arrangörernas sida. Ifjol regnade Musik vid Immeln bort och mycket bättre var vädret inte i år. Ostadigt väder med regnskurar gjorde att publiksiffran blev runt 500 – vilket var 1 000 färre än arrangörerna hade hoppats på.

– I går var det grant och i morgon ska det bli grant, men i dag är det inget vidare, konstaterar Kjell-Inge Malm i Hjärsås/Värestorps IF, som anordnar Musik vid Immeln tillsammans med Sibbhults IF.
– Vi har ingen tur med vädret. Här är uppskattningsvis 500 besökare och det är alldeles för dåligt. Vi hade ju räknat med runt 1 500 om vädret hade varit bra. Men vad gör man, vi kan inte påverka vädret.
– Det är ju lite trist för artisterna också. Det är duktiga artister och det är klart att de hade varit roligare med större publik.
Möjligheten att kombinera Musik vid Immeln med en tur på sjön med M/S Immeln var dock uppskattad, påpekar Kjell-Inge Malm.

Bandet Dönaberga inledde Musik vid Immeln på lördagseftermiddagen och sen var det dags för Redline att inta scenen. Nöjeskompaniet var också på plats som mellanakt.
Finalen på årets Musik vid Immeln var Lotta Engbergs show. Och publiken uppskattade underhållningen vid småbåtshamnen.
– Det är trevligt. Roligt att det finns folk som vill arrangera sådant här, säger Per-Åke Isaksson som sitter i en strandstol med barnbarnet Frans i famnen.

Trist med vädret?
– Nja, det är ju inte mycket att göra åt. Man får ta att det är svensk sommar, ler Per-Åke.
I publiken sitter även Alma och mumsar popcorn. Hon är på Musik vid Immeln tillsammans med farfar Jan och farmor Yvonne från Dalby.

Hur kommer det sig att ni besöker Musik vid Immeln?
– Vi tycker det är så mycig miljö här. Så vi har husvagnen på campingen i Immeln, säger Jan.

Dagens fråga

Tycker du att kräftor är gott?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×