Vålnadens röst, av Johan Rundberg.

Boktips

Vålnadens röst
Johan Rundberg
Natur & Kultur

Sebbes mamma ska spela in en actionfilm på pensionat Solöga och Sebbe måste följa med! Det låter som om det kommer bli en tråkig sommar, men så börjar det hända konstiga saker under inspelningen. Och det är något skumt med tavlan som hänger på väggen över pensionatet, taget år 1921. Sebbe och barnskådisarna Manda och Max börjar nysta i alla skumma händelser. Försöker någon att sabotera filminspelningen? Boken vänder sig till något äldre barn och bjuder på både spänning och humor. Det är den första i en trilogi och kommer följas av Kejsarens grav och Häxknutens gåta. Författaren har tidigare nominerats till Barnens romanpris för Kärlekspizzan, som fick uppföljaren Knockad Romeo.

Dagens fråga

Har du åkte mycket tåg i sommar?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×