Osbyrevyn. Lisa Eliasson, Jessica Persson, Jörgen Sjöberg, Per Nymark, Lars Magnusson, Camilla Isaksson, Nina Parkeborn och Anna-Karin Lennartsson skrattar gott åt hur Jessica har parkerat sin bil...

Revyn blir en gränslös skrattfest

OSBY Utan filter gjorde revygänget succé. Blir det lika bra utan gränser?
– Vi har press på oss, men med den här ensemblen är jag inte orolig, säger Jessica Persson.

Gränslöst är namnet på Osbyrevyn 2018. Det blir premiär på nyårsafton i inom kort släpps biljetterna till de sex föreställningarna på Borgen.
Osbyrevyn 2017 med namnet #nofilter blev oerhört lyckad och nu ska revygänget försöka följa upp succén.
Nina Parkeborn är ny, men i övrigt jobbar Jessica Persson och Lars Magnusson med idel kända ansikten från senaste revyn.
– Vi lade ribban högt förra året. Och vi är glada över att få behålla ensemblen, de är vansinnigt duktiga och ett mycket kompetent gäng, säger Lars Magnusson.

Stämningen är på topp när ensemblen träffas på Borgen för fotografering och kickoff inför revyn 2018. Det är ett förväntansfullt gäng som pratar om Gränslöst.
– Vi är långt framme i produktionen. Vi har suttit med manus och skrattat och inte skrattat och ratat och inte ratat. Vi har varit tuffa i gallringen, säger Jessica Persson.
– Det blir show, dans och härliga musiknummer med fokus på skratt.
I slutet av oktober ska showen vara klar och sen är det tänkt att tiden fram till premiären ska gå åt till repetitioner och finslipning.
– Om det inte händer något speciellt. Man får ju se vad Trump hittar på. Och Anders Borg kanske går på fest igen, säger Lars Magnusson.

Vilka ska känna sig extra nervösa inför premiären?
– Polisen ligger lite risigt till, vi har ju ingen polisstation utan en polisbuss. Så vi behöver en tidtabell för när man får begå brott. Och vi har ett tomt stationshus. Och hur blir det med ishallen?
– Marika (Bjerstedt Hansen, kommunalråd) och Niklas (Larsson oppositionsråd) är ju relativt skötsamma, det är irriterande.

Samtidigt som revyn har lokal prägel ska humorn funka även utanför kommungränserna.
– Vi har lokala nummer, men den är inte bara lokal. Alla ska förstå och tycka det är jätteroligt, säger Jessica Persson.
Förutom Jessica Persson och Lars Magnusson ingår Jörgen Sjöberg, Camilla Isaksson, Anna-Karin Lennartsson, Lisa Eliasson och Per Nymark (regissör) i ensemblen. För koreografin svarar Tess Allain.

Dagens fråga

Källsorterar du noggrant hemma?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×