Annons

Hais:are på mästerskapspall

Friidrott Tillsammans med tränaren Lars Hallberg befann sig fyra Hais:are i Uddevalla den gångna helgen för att representera Skåne när Götalandsmästerskapen avgjordes på Rimnersvallen.
Sport • Publicerad 13 september 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Tillsammans med tränaren Lars Hallberg befann sig fyra Hais:are i Uddevalla den gångna helgen för att representera Skåne när Götalandsmästerskapen avgjordes på Rimnersvallen.

I F13-klassens stavhopp kom Ronja Sjöstrand femma på personbästa 2.50 meter och satte även personbästa i längdhopp med 4.27 meter. I P13-klassen kom Albin Andersson bland annat tvåa på 200 meter häck på tiden 29.95. Hais andra pallplats knep Agnes Norrman i F14-klassen höjd där hon slog till med 1.53. I samma klass tävlade Alice Lindh, som dessutom placerade sig som femma i både längd och tresteg.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons