Ninja Timmy och de förlorade sångernas kammare, av Henrik Tamm.

Boktips

Ninja Timmy och de förlorade sångernas kammare
Henrik Tamm
Bonnier Carlsen
Här kommer den fjärde boken om Ninja Timmy, varje bok är fristående så har du inte läst de tidigare så dras du snabbt in i handlingen ändå. När Timmy och hans vänner rycker ut för att stoppa ett inbrott, hörs mystiska flöjttoner. Snart uppenbarar sig en gammal katt i dimman, med en flöjt i handen. Kan detta vara inbrottstjuven? Ninja Timmy har sina aningar, men någon känns ändå inte rätt. Denna kapitelbarn vänder sig till något äldre barn. Tidigare böcker i serien är Ninja Timmy och de stulna skratten, Ninja Timmy och resan till Sansoria samt Ninja Timmy och den vita apans hemlighet.

Dagens fråga

Har du badat vid Bjärlången?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×