Annons

Lady Gaga skjuter upp Europaturnén

Kultur och Nöje Lady Gagas Europaturné Joanne World Tour tvingas flytta fram till början av nästa år, på grund av sjukdom.
Publicerad 18 september 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Lady Gaga tvingas flytta fram sin Europaturné på grund av sjukdom. Foto: TT/Arkiv
Lady Gaga tvingas flytta fram sin Europaturné på grund av sjukdom. Foto: TT/Arkiv

Den sex veckor långa Europaturnén skulle börja den 21 september i Barcelona och därefter nå Sverige och slutsålda Ericsson Globe den 23 oktober. Nu flyttas turnén och Sverigekonserten fram.

Lady Gaga lider av svår fysisk smärta som har påverkat hennes förmåga att uppträda. Hon vårdas av expertläkare, samma läkare som nu rekommenderat uppskjutningen av turnén.

Annons

"Lady Gaga skickar sin kärlek till sina fans över hela Europa och tackar för deras stöd och förståelse", skriver Live nation i ett pressmeddelande.

Eftersom man nu jobbar på att hitta nya datum för hela turnén så uppmanas alla fans att behålla sina biljetter tills ny information kommer.

Den andra nordamerikanska delen av turnén är planerad att fortsätta som planerat.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons