Foto: Margrete och Bertil Jönsson

Många minnen vid skolträff

1961 års avgångsklass har varit samlade till sin nionde skolträff. Den hölls i hembygdsgården Västegårda i Vinslöv.
22 tidigare skolkamrater hade möjlighet av vara med samt deras lärarinna Elsa Andersson.
Efter middag från Vinslövs Wärdshus visade Tomas Widmark bilder ur Carl Lindgrens arkiv, bland annat från Barnens dag 1955. Elsa Andersson delade med sig av minnen från resan till Gotland 1961 och även från skidåkning på Oreberg.
I festkommittén, ingick Eva Cederholm, Hanna-Britt Beckman, Kristina Forsander, Tomas Widmark och Lennart Nilsson.
Vid den uppskattade träffen, bestämdes om en ny skolträff om fem år igen.

Stående från vänster: Gunilla Wiklöf Hopstadius, Hedesunda, Lars-Håkan Gunnarsson, Näsum, Lennart Nilsson, Vinslöv, Rolf Nilsson, Hässleholm, Lennart Malm, Vinslöv, Kerstin Persson Möller Knivsta, Uno Andersson, Vittsjö, Arne Nilsson, Knislinge, Kristina Forsander, Vinslöv, Mats Friberg, Vinslöv, Nils-Åke Svensson, Hässleholm, Arne Kvist, Arkelstorp, Nils-Johan Nilsson, Vinslöv och Mats Johnsson, Yngsjö.

Sittande från vänster: Eva Danilsson Cederholm, Vinslöv, Elna Svensson Håkansson, Malmö, Britt Lindau Sundblad, Vallentuna, Karin Andersson Pålsson, Vinslöv och Hanna-Britt Folkesson Beckman, Kristianstad.

Längst fram från vänster: ”Fröken” Elsa Andersson, Hässleholm, Monica Olsson Ahlgren, Broby, Allan Persson, Hanaskog och Tomas Widmark, Vinslöv.
Bilden är tagen av Margrete och Bertil Jönsson och inskickad av Kristina Forsander.

×