Annons

Mattsson och Filander klara för två nya säsonger

Sport • Publicerad 19 september 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Det var i förra veckan som Malmö Redhawks förlängde kontraktet med huvudtränaren Peter Andersson.

Nu har hela tränartrion kontrakt som sträcker sig över säsongen 2910-2020.

Annons

– Det är två mycket kompetenta tränare som vi väldigt gärna ville behålla och självklart är vi glada över att ha dem kvar i ytterligare ett par säsonger. Både Jesper och Martin är viktiga pjäser för oss för att kunna ta nästa steg och det känns väldigt bra att ha hela tränartrion på plats för ytterligare två säsonger, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Jesper Mattsson, från Malmö, har varit en del av Malmö Redhawks tränarteam sedan 2012 och har dessförinnan spelat över 500 matcher för Redhawks.

– Jag är stolt över att få förtroendet och att få vara kvar i klubben som jag älskar. Dessutom är det kul att få jobba vidare med Peter och Martin, att vi får hålla ihop och fortsätta bygga vidare på det som vi har påbörjat här, säger Jesper Mattsson.

Martin Filander, från Åkers Styckebruk, gjorde sin första säsong som tränare för Redhawks förra året och han har bland annat vunnit varenda Skånederby sedan han anslöts till klubben.

– Det är väldigt kul att bli kvar här. Det har varit ambitionen sedan förra säsongen avslutades, att förlänga mitt kontrakt och göra något långsiktigt bra här. Både jag och min familj trivs dessutom väldigt bra här i Malmö, både med klubben och med själva staden, säger Martin Filander, i ett pressmeddelande från Malmö Redhawks.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons