Vinster för Sjögren i Ljungby

RIDSPORT

Elin Sjögren från Skyrup Country Club vann två klasser vid de nationella hopptävlingarna i Ljungby.
Finaste segern kom på söndagen då Elin Sjöberg vann huvudklassen på höjden 1.45 med West Side River. Fyra ekipage hade noll fel i grundhoppning.
I omhoppningen hade Elin de bästa nerverna och fick bara ett tidsfel. Tvåan Victoria Almgren/Elpee från Värnamobygdens RF hade fyra fel medan trean Sandra Carlsson/New Holland från samma klubb blev trea med åtta fel.
Elins andra seger kom i lördagens 1.40-hoppning där hon red Carusa. Hela 32 ekipage var felfria men i omhoppningen var Elin och Carusa snabbast med tiden 25,06. Emma Larsson/Carlotte, som även hon rider för Skyrup CC, var tvåa på 25,50 medan Jörgen Larsson/Buffy från Helsingborg var trea på 26,14.
I lördagens 1.35-hoppning blev det en ny placering för Elin Sjögren som här var sexa med hästen Cornetino.

×