Annons

Rökekontraktet klart för 2018

Sport Trots förlust hemma mot IF Centern från Halmstad med 3–4, halvtid 0–3, blev det under helgen definitivt klart att Röke IF:s damer spelar i fotbollstvåan även under 2018.
Sport • Publicerad 25 september 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Trots förlust hemma mot IF Centern från Halmstad med 3–4, halvtid 0–3, blev det under helgen definitivt klart att Röke IF:s damer spelar i fotbollstvåan även under 2018.

– Skönt även om vi förstås gärna hade gjort det ev egen kraft och vunnit den här matchen, menade Röketränaren Ola Bertilsson.

Annons

Hemmatjejerna var inte riktigt på tårna under den första halvleken där gästerna tilläts göra tre mål på Cajsa Börjesson.

Sandra Malm reducerade för Röke i början av andra halvlek men det var sedan gästerna gjort även ett fjärde mål som hemmalaget började spurta.

Malm gjorde både 2–4 och 3–4 och röke låg också på för en kvittering.

– Det kanske mest märkliga är att trots att vi inte gör någon bra match så är vi med ordentligt in till matchslutet, funderade Bertilsson som var nöjd med sin tremålsskytt Sandra malm.

– Men även Josefine Svensson gör ett riktigt bra inhopp och det är synd att hon inte har mer tid att satsa på fotbollen.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons