Tuffa gänget, En god gärning, av Aaron Blabey

Boktips

Tuffa gänget

En god gärning
Aaron Blabey
Alfabeta

Hjälp, vilka värstingar! Folk vänder bara de närmar sig, ni vet herr Varg, han är ju läskig till och med när han klär ut sig till gamla mormor! Och herr Orm, äter upp alla små möss som passerar förbi och i herr Pirayas polisregister står det att han är en rumpätare som käkar turister. Så har vi herr Haj, med sitt jättegap! Grejen är den att de fyra vännerna tröttnat på sitt skrämmande rykte, nu vill de bli hjältar och göra goda gärningar istället. Denna humoristiska bok, med roliga teckningar, kommer locka fram många skratt. Boken har gjort internationell succé och belönas med Australia’s children’s indie book award samt är nominerad till Deutsche Jugendliteraturpreis 2017.

Dagens fråga

Har du badat vid Bjärlången?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×