Tyringes Jesper Wiberg är framme och testar Anton Svenssons målvaktskunskaper. FOTO: STEFAN SANDSTRÖM

Sent mål förstörde dagen för Tyringe

Tyringe har det fortsatt motigt i Hockeyettan. I gårdagens match på Tyrs Hov kunde gästande Dalen göra segermålet 3–2 när bara 21 sekunder återstod. Målskytt var förra årets Tyringespelare Dennis Santesson.
– Riktigt tråkigt då vi gör en bra match, säger assisterande Tyringetränaren André Reimer.

Den första perioden var jämn vilket skottstatistiken 12–12 också visar. Men trots de 24 skotten osade det inte särskilt hett hos målvakterna Hedman och Anton Svensson i bortamålet. Men det skulle bli ett mål då Erik Glimberg efter slarv i Tyringeförsvaret kunde göra 1–0 efter 13.13.

Tyringe fick en fantastisk start på mittenperioden då Khalid Ibrahim kvitterade till 1-1 efter endast 37 sekunder. Dalen pressade på i början av slutperioden men det var Tyringe som gjorde mål på sitt första skott efter 5,37. Oliver Henriksson spelade in pucken till Viktor Bemström som drog in pucken bakom Svensson.

2–2 kom lite olyckligt för Hedman i Tyringemålet efter 8,38 då Markus Pettersson kunde hitta ett litet utrymme mellan benskyddet och stolpen. I

– Även om jag känner mig grymt besviken efter förlusten tycker jag att vi tar steg framåt när det gäller spelet, säger André Reimer.
Läs mer i måndagens papperstidning.
Jan Rydén

×